CELLULIT VIB 

Tretman za sagorjevanje masti – Efekat ultrazvuka

ERICSON LABORATOIRE napravila je CELLULIT’ VIB visoko precizan tretman preoblikovanja, koji se bori sa dubinskom masnoćom i izglađuje površinu celulita. Ovo je novi ŠOK TRETMAN sa “ULTRAZVUČNIM EFEKTOM” a njegov nastanak je inspirisan praksom razbijanja masnih ćelija koja se koristi u estetskoj medicini u borbi protiv viška masti i celulita.
Ovaj efekat se dobija dejstvom „pokretačkog“ fito-kompleksa, koji je sposoban da razbije veze odgovorne za formiranje grupa masnih ćelija i njihovo skladištenje ispod kože.

 

Tretman omogućava mršavljenje u tri metode:

 

  • Razdvajanje masnih ćelija;
  • Sagorjevanje oslobođenih masnih kiselina;
  • Drenaža otpadnih materija;

 

Aktivni sastojci:
Legactif je kombinacija ekstrakta tri biljke: Solidago, Limuna i Ruskusa. Stimuliše mikrocirkulaciju kože, poboljšava elastičnost kapilara, potpomaže anti-upalno i anti-edemsko dekongestivno dejstvo. Phytosonic je baziran na novoj anti-celulit tehnologiji: razbijanja ćelija ultrazvukom. On može selektivno da odvoji hipertrofirane masne ćelije a da ih pri tom ne uništi. Dejstvo Phytosonic mehanizma odvajanja uočeno je u fazama pred-masnih i zrelih ćelija i u oba slučaja uključen je u „oslobađanje“ ćelija.
Delipidol je jedinstveni patentirani molekul dobijen putem Biotehnologije. Predstavlja kombinaciju masnih kiselina: omega 5, dobijenih iz sjemena grožđa, baštenskog karanfila i tirosola, ekstrakta maslinovog ulja.
Lipocare je koenzim sagorjevanja masti. Aktivne supstance Buplerum, Chinensis i Cafeine stimulišu lipolizu. Ima jak efekat u borbi protiv „rupičastih“ djelova: smanjenje efekta vidljivosti“ pomorandžine kore“ na koži je -33%.