Pištolj za raspršivanje kisika

Sprej za kisik je aplikacija za isporuku tekućih proizvoda za njegu kože koji su razvijeni za intenzivnu hidrataciju i obnavljanje kože .

Pištolj s mlazom  koristi se za ravnomjernu primjenu aktivnih sastojaka kao finu maglu na svim tretiranim područjima , pruža savršenu završnu obradu mikrodermoabrazije jer nježno osvježava i umiruje nadraženu, osjetljivu i dehidriranu umornu kožu.

 

Hidro mikrodermoabrazija

Novost u svijetu kozmetike …neki ga još nazivajuCelebrity facial . Hidrodermoabrazija je najnoviji i odličan način za uklanjanja mrtvih stanica kože , ujednačavanje tena , uklanjanje mitisera i dubinsko čišćenje .Tretman je potpuno bezbolan , mogu se tretirati svi tipovi kože bez obzira na dob klijenta . Promjene na licu vidljive su odmah nakon tretmana . Koža je zaglađenija , svježa , umoran i beživotan izgled nestaje .U samom tretmanu koristi se voda i vakum koja pod jakim kontrolisanim mlazom čisti kožu, a zatim se na tako pripremljenu i očišćenu kožu aplicira kiseonik u kombinaciji sa odgovarajućom ampulom.

 

Hladni čekić

Energija hladnog čekića djeluje na kožu, ima efekat hlađenja, sužava pore ,zateže teksturu kože , smiruje crvenilo i nateknuća.

BIO Ručka

BIO ručka se korisi za BIO lifting lica, povećava propusnost stanica, pomaže tijelu bolju apsorpciju hranjivih tvari i vode, oksidirane krvi, povećavaju nivo sinteze kolagena, smanjuju bore,koža postaje sjajnija i vitalnija i zategnutija.

Ultrazvučna ručka

Ultrazvučne vibracije visoke frekvencije ubrzavaju cirkulaciju , aktivira ćelije i pospješuje absorpciju hranljivih materija . Mikro masažom eliminišu se stare ćelije , izbacuju toksini i ispravljaju bore . Podmlađuje kožu i vraća elastičnost.

 

RF ručka

RF sa toplotnom provodljivošću RF talasa pospješuje lučenje kolagena , stimuliše funkciju ćelija , ubrzava protok krvi,povećava elastičnost kože . Nakon 4-6 tretmana lice je vidno, podignuto…

 

LED maska za lice sa 7 boja

Skin LED terapija je danas najinovativnija tehnologija za njegu kože koja se pokazala učinkovitom u poboljšanju nekoliko aspekata starenja kože i problematičnih područja. Naša LED maska ​​je jedina na tržištu koja nudi svih 7 postavki boja, koje omogućuju optimalno poboljšanje finih linija i bora, prošarane hiperpigmentacije i taktilne hrapavosti i blijedoće. Ovi rezultati podupirani su i proizvodnjom kolagena i proliferacijom, dok ubijaju bakterije koje uzrokuju bubuljice, sprječavaju izbijanje i smanjuju mrlje i ožiljke. LED svjetlosna terapija s našom LED maskom odlična je alternativa oralnim lijekovima za probleme s kožom.Skin LED terapija svjetlom danas je najinovativnija tehnologija u njezi kože koja se pokazala učinkovitom u poboljšanju nekoliko aspekata starenja kože i problematičnih područja.

 

Crvena – pojačana cirkulacija i proizvodnja kolagena, smanjenje bora

Plava – ubija bakterije , protiv akni

Zelena – pigmentacija , anti-age

Žuta – smanjuje crvenilo , posvjetljuje ten

Ljubičasta –  smanjuje napetost , zacjeljivanje upala

Svjetloplava  – umirujuća, alergije

Bijela – održavanje rezultata