REVIDERM je sistem  za njegu kože koji dolazi iz Njemačke i zasniva se na najnovijim istraživanjima moderne dermatologije i kozmetologije. Sopstveni mehanizmi zaštite kože se uz pomoć REVIDERM dermokozmetike jače aktiviraju te reaguju brže. Na taj način prirodni procesi regeneracije kože se stimuliraju te se proces starenja usporava.

REVIDERM usklađuje inovativnu  nauku sa snagama prirode kako bi postigao najvišu kvalitetu. Kao proizvođač dermokozmetičkog sistema za njegu kože obvezao da će proizvoditi samo najbolje proizvode u skladu s prirodom. U saradnji s međunarodnim istraživačkim skupinama, samo posebno odabrani i potvrđeni aktivni sastojci uvrštavaju se u njihove inovativne formulacije. Visoke standarde garantuje i stalna kontrola kvalitete učinkovitosti i sigurnosti. Osim samog izbora aktivnih agenata, za optimalan rezultat odgovorna je i njihova koncentracija.

REVIDERM ne čini kompromise te daje koži koliko god joj je potrebno jer samo tako može garantuje  izvrstan i dugotrajan rezultat.

Reviderm linija dermokozmetike visoko su kvalitetni proizvodi s velikim udjelom aktivnih sastojaka koji su na granici između medicinskog proizvoda i kozmetičkog preparata. Osim što njeguju uspješno poboljšavaju stanje kože te rješavaju postojeće nedostatke. Funkcionalnost, dubina prodiranja kao i individualna njega svake kože je ono što REVIDERM čini posebnim.

U REVIDERM sistemu postoje tri linije kako bi se profesionalno pristupilo njezi svake kože.

Osnovna baza za svaki sustav njege. Sveobuhvatna osnovna njega sastavljena prema tipu i potrebama kože koja obuhvaća: proizvode za čišćenje i pilinge, njegu očiju i usana, maske, proizvode za njegu tijela te proizvode za zaštitu od sunca. Idealna baza za opskrbu kože vrijednim aktivnim sastojcima.

 

 

 

.

Antiaging linija fokusirana na regeneraciju kože s biomimetičkim načinom djelovanja. Visoko kvalitetne formule koje sprečavaju starenje kože te zreloj koži vraćaju čvrstoću, svježinu i blistavost. Zahvaljujući inovativnim tranportnim sustavima osigurava se ciljano prodiranje aktivnih koncentriranih sastojaka. Idealna za korištenje kod prvih znakova starenja, znakova preuranjenog starenja te starenja kože kao posljedice pretjeranog izlaganja suncu (fotostarenje).

Linija proizvoda koja ciljano djeluje na različite problematike kože. Najbolje od znanja iz inovativne kozmetologije i medicinskih novosti ujedinjeno u proizvodima za njegu s iznimnom učinkovitošću. Sofisticirani koncept njege za specifične indikacije i potrebe kože: čistoća, hidratacija, izbjeljivanje, kuperoza. Idealna kao potpora za stanja kože poput upala, nečistoća, iritacija, crvenika, kuperoze, hiperpigmentacije i osjetljive kože.