Prošlog petka u Anti Age Centru upriličeno je druženje sa prijateljima povodom instaliranja nove Reviderm tehnologije. Sa novostima goste je upoznala Kristina Ukalović, Reviderm specijalist i voditeljica poslova poliklinike Bagatin.

Kristina je naglasila važnost njege i čišćenja kože prije bilo kojeg drugog tretmana na licu. Reviderm je, inače, njemačka firma koja posluje već 30 godina, uvijek klijentima nudeći samo najbolje i najkvalitetnije. 
Sinergija Reviderm Skinpeeler uređaja sa ultrazvukom od 10 Mhz te Skinneedler najnovije generacije pružaju potpuno novu dimenziju njege i podmlađivanja kože. 

Reviderm tretmanima može se brzo i sigurno riješiti i poboljšati mnogo različitih problematika koje se odnose na regeneraciju kože: hiperkeratoze, starenje kože, oštećenja od sunca i UV zraka, poremećaji pigmentacije, nečista koža, akne i ožiljci od akni, strije, celulit, ožiljci svake vrste na licu i tijelu. 

Tretmani se mogu individualno prilagoditi specifičnim potrebama kože pojedinog klijenta i naravno tu je i prateća dermatokozmetika za njegu kod kuće.

Mr. Ph. Bilsena Šahman dipl. kozmetolog ističe da je njega lica i tijela kultura zdravog življenja i da koža pamti loše, a dobro prepoznaje i mnogostruko uzvraća.

U ugodnoj atmosferi u Anti Age centru svi gosti su se složili da je najbitnije imati stručan tim koji zna prepoznati kvalitet te promovisati zdrav i prirodan izgled.

Dr. Samra Šoškić, specijalist dermatovenerologije je izrazila oduševljenje novim Reviderm Skineedlerom, i istakla da je to revolucionarni uređaj koji uz apsolutnu preciznost mikrofinih iglica perforira kožu i tako aktivira regeneracijske procese. Svi koji su ikada probali bilo koji vid mezoterapije, odmah uvide razliku između ovog i svih drugih aparata na tržištu. 

Anti Age Centar postoji skoro deceniju i za svoje klijente uvijek pruža više i drugačije. Razlozi zbog kojih ćete se odlučiti upravo za ovaj centar su jednostavni i brojni. Imate sve na jednom mjestu, stručan tim u saradnji sa provjerenim idokazanim partnerima kao što su: hrono ishrana dr Gifing, Reviderm, Ericson Laboratoire, Juliet Armand, Sensilis. 

 

Njihova misija je prepoznavanje individualnih potreba, precizna dijagnoza i vidljiv krajnji rezultat. Najbolji rezultati se dobijaju u sinergiji, a osim tretmana, u ovom centru, dobićete savjete i za kućnu njegu , suplementaciju , kreme, serume i sve potrebno da dobijeni rezultati što duže i ostanu vidljivi.

U Anti Age Centru naglašavaju ulogu preventive i dijagnostike u savremenom neinvazivnom antiejdžingu u čemu ovaj centar prednjači i zaokružuje zdravlje i ljepotu. U našem centra možete raditi razne tretmane za njegu lica i tijela, masaže, depilacije, manikir, medicinski pedikir dok se u nutricionističkom savjetovalištu centra rade nutricionistički pregledi, izrade hrono programa ishrane, analize stanja uhranjenosti, testovi intolerancije na hranu, tkanine, deterdžente i druge alergene, magnetno-qvantne analize zdravstvenog stanja organizma, antioksidativni i vitaminsko mineralni status organizma. 

 

Magistar nutricionizma Tarik Zolotić posebno ističe jedinstvenu i savremenu dijagnostičku opremu i dijagnostičke procedure koje omogućavaju uvid u trenutno stanje organizma, na osnovu kojeg se kreiraju efikasni, efektivni i ono što je najbitnije po zdravlje sigurni individualni programi ishrane prilagođeni potrebama organizma.

Promocijom novih Reviderm aparata i tretmana najavljen je program jesenjeg podmlađivanja. Kombinacijom, izabranom samo za Vas, ultrazvukom , mezoterapijom, mikrodermoabrazijom, radiotalasnim liftingom uvjek ćete biti zadovoljni i u sigurnim rukama. Uz konsultaciju dermatologa, farmaceuta, nutricioniste i kozmetologa dobićete željeni izgled .

Možete započeti borbu sa promjenama koje donosi starenje. Oni spajaju dobar osjećaj i dobar izgled, nauku i prirodu. Cilj je zdravo, njegovano i relaksirano tijelo, u konačnici – zadovoljan klijent!

Preuzeto: Klix.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *